Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το μανιφέστο του ακαλλιέργητου.

Το κείμενο το βούτηξα απο εδώ. Οι αγκύλες δικές μου...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ.

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ, [Φυσικά. Για αυτό και φιμώνετε μπλόγκ, πετάτε λάσπες στους ιδεολογικούς σας αντιπάλους, δέρνετε κλπ] ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ.[Αν ανοίγατε και κάνα βιβλίο μπορεί και να μη βλέπατε τόσο τραγικά το ζήτημα.]

ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΕΠΆΚΡΙΒΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ, [πραγματικά εκείνο που σας λείπει είναι οι ορισμοί και οι επεξηγήσεις; Εγω νομίζω πώς αυτά ακριβώς είναι που θεωρείτε θολοκουλτούρα] ΑΥΤΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΙ, ΠΟΛΥΣΧΙΔΕΙΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ [Ιατρική γνωμάτευση, οχι μλκ] ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΩΝ ΜΑΣ [εμείς θα πληρώσουμε δηλ. την ακαλλιεργεια σας] ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΙΤΛΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ. [Θέλω βραβείο. Θέλω άγαλμα στην κεντρική πλατεία του χωριού μου και δρόμο με το όνομα μου]

ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ [Ο Θεός να βάλει το χέρι του από κάτι πονηρούς σαν εμας] ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ.. ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ [Τσάμπα τα πτυχεία και οι καθηγητάδες. Οι σπουδές βλάπτουν] ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΔΙΟΤΙ ''ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ''.!!!! [συ είπες]

6 σχόλια:

Zaphod είπε...

To αστειο ειναι πως το επιχειρημα "δεν καταλαβαινω τι λεει αρα ειναι θολοκουλτουριαρης" αρεσε τοσο που βρηκα με το πρώτο 3-4 αναδημοσιευσεις του κειμενου!!!!

Και καλα ρε παιδι να ειναι καποιος βοϊδι, αλλα να το χαίρεται κιολας καταντά ....χαριτωμενο. Μερικους το να τους κοροϊδευεις ειναι σαν να κλέβεις εκκλησια (το οποιο παρεμπιπτόντως είναι τουλάχιστον άστοχο σαν παροιμια. Η εκκλησία αποδευκνύεται τρομερα "σφιχτή", προσεχτική και φυλαγομενη)

Yellow Kid είπε...

Ναι, έχουν ανεβάσει κάμποσοι αυτό το επιχείρημα. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ποιοι τολμάνε να μιλάνε για θολοκουλτούρα.

Ανώνυμος είπε...

Ειδα τα αιτηματα σας!Προστιμα λεει απο ΕΣΡ και άλλα ωραια και "δημοκρατικα"...

Βασικα ειστε θολοκλουλτουριαρηδες και φυσικα ποτέ δεν θα σας δωσουμε ορισμο της λεξης.Απλα θα την εξαπολυουμε ετσι γιατι ετσι εκνευριζει περισσοτερο.

Εισαι και θολοκουλτουριαρης και γαμιεται και η μαμα σου.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχασετε να προσφυγετε και στο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων ρε αναρχομουνια.

ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.

Ε ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.



ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΤΣΟ ΜΠΑΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

"ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ".

Ετσι ρε,εγω θα σε βριζω και εσυ θα μου μιλας στον πληθυντικο.

ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ!
Ε ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΖΩΟΝ!
Εγω σου κανω σχολια και σε βιρζω σαν να εισαι το αριστερο μου πορνιδιο και εσυ μετα με θεωρεις και μαγκα?

"5 μαγκες της κουλτουρας" λεει!

Σε βριζω και το απολαμβανεις μπουχεσακο?Μου θυμιζεις κατι ξεφτιλισμενους κεραταδες που τους πηδανε τη γυναικα και εκεινοι καυλωνουν και τραβανε μαλακια.


Μα ποσο διαστροφικη ειναι τελικα η αριστερη θολοκουλτουρα?