Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

ΖΗΤΑΜΕ:
  • Να καταχωρηθεί η λέξη "Θολοκουλτουρίαρης" στα λεξικά, αλλά και στους νομικούς όρους ως υβριστικός χαρακτηρισμός απέναντι σε ανθρώπους του πνεύματος ,της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του δικαιώματος τους στην παιδεία και τη γνώση, ώστε ο προσβεβλημένος από τον χαρακτηρισμό να έχει από το νόμο το δικαίωμα μηνύσεως του θύτη.
  • Να μπει πρόστιμο μέσω του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ σε εκπομπές που χρησιμοποιούν καταχρηστικά και υποτιμητικά λέξεις όπως "θολοκουλτουριάρηδες", "θολοπροοδευτικοί" ή"θολοκουλτουρίαρικα" αν διαπιστώσουν οτι δηλώνουν προσβολή η χλευασμό προσωπικότητας ,αναγνωρισμένων πτυχίων, η άλλων σπουδών που κατέχουν οι θύτες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ (ή μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματα μας)
  • Δεν μένουμε σιωπηλοί.Όποιος προσβάλει εμάς ή συνάνθρωπό μας με τον χαρακτηρισμό του "Θολοκουλτουριαρη", επιμένουμε να μας δώσει σαφή ορισμό της λέξης Κουλτούρα και Θολοκουλτούρα και αν δεν γνωρίζει να του την επισημαίνουμε.
  • Αν έχουμε μπλογκ, Twiter, φόρουμ, YouTube, MySpace, Faceboock ή κάποιο άλλο είδος ηλεκτρονικού μέσου στο οποίο μας προσβάλουν με τις λέξεις Θολοκουλτουριάρηδες, ή Θολοπροοδευτικούς, τους ζητάμε να μην τις χρησιμοποιούν , ως λέξεις που θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η ευθύνη το πώς θα τους διαχειριστεί ο καθένας στον χώρο του είναι προσωπική του υπόθεση.
  • Ανεβάζουμε συνεχώς πόστ, ή βίντεο κατακρίνοντας, ή χλευάζοντας την ύβρη τους που έχουμε δεχτεί τόσο καιρό, απέναντί στο ανθρώπινο πνεύμα.
  • Τους απαντάμε με ανάλογες εκφράσεις. "Θολοφασίστες", "θολοεθνίκια", "θολοπατριώτες" είναι μια καλή αρχή.
  • Μπόλεμος; ΜΠΟΛΕΜΟΣ!

3 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

όχι ρε και "θολό"φασίστες!
Πρώτο, μπαίνουμε στο ίδιο τριπάκι.
Δεύτερο και κυριότερο, τους υποβιβάζεις!
Φασίστες, εθνίκια. Για το πατριώτες μάλλον έχεις δίκιο.

ESKARINA είπε...

Επιπλέον, δεδομένου ότι όσοι τείνουν να χρησιμοποιούν τον όρο αυτό, περηφανεύονται για την ελληνικότητα τους και την ελληνική γλώσσα με τα εκατομμύρια λέξεων, θα πρότεινα να ζητάμε από όποιον χρησιμοποιεί τον όρο αυτόν να μας γνωστοποιεί τον αντίστοιχο χωρίς τη χρήση της λέξεως κουλτούρα (η οποία είναι γλωσσικό δάνειο και ως γνωστόν η ελληνική γλώσσα μόνο δανείζει και δεν δανείζεται) :-Ρ

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχην ρε ζωα τι "Προκύριξη" ρε βληματα!
"Προκυρηξη" γραφεται αγραμματοι!

Και μετα θελετε να σας θεωρουμε και καλλιεργημενους;Και μορφωμενους;

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ!

ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.